Residència canina i felina

Residència Canihotel

Tel. 666 346 643

Entre camps d’oliveres i en un ambient acollidor, les nostres instal·lacions compten amb residència, zones d’oci, piscina, pista d’ensinistrament i educació per a la vostra mascota.

Amb supervisió constant les 24 hores del dia, proporcionem als “nostres clients” un tracte personalitzat i socialització de forma que es crea un estret vincle entre la vostra mascota i el centre, arribant a convertir-se en la seva segona residència.

La residència disposa de 20 unitats canines interconnectades, fet que ens permet formar una unitat doble de 18 m2 a partir de dues contigües.

Les parcel·les de les unitats disposen d’un espai amb terra per a què puguin escarbar, així com casetes de fusta amb aïllant i sostre pla perquè hi puguin pujar a sobre, com els agrada fer en llibertat.

Els nostres clients felins disposen d’una unitat tancada independent amb espais individuals, totalment separada de la zona canina, amb calefacció durant els mesos i dies freds.

Igualment, disposem d’equipaments per a altres tipus de mascotes com un terrari a l’aire lliure per a tortugues i espai per a allotjar rosegadors (hàmsters, conills, esquirols…) i aus. Pregunteu-nos.

Les instal·lacions funcionen amb energia alternativa fotovoltaica i aigua potable de manantial propi.

No oblideu d’efectuar la reserva amb suficient antelació, que podeu realitzar per telèfon, presencialment al nostre centre de Tortosa, o emplenant el formulari que trobareu a la secció “CONTACTE” d’aquest lloc web.

Assegureu-vos de disposar de tota la documentació necessària de la vostra mascota (“Llista per a la Residència”). Si teniu algun dubte o us falta algun document, consulteu-nos.

Per a la vostra comoditat, acceptem targetes bancàries.