Anàlisis Clíniques

En el nostre laboratori realitzem les proves analítiques més necessàries per al diagnòstic clínic diari sense que hagueu de tornar un altre dia amb la mascota.

Amb una petita mostra de sang i orina podem conèixer des de l’estat funcional dels òrgans principals de l’animal: fetge, ronyons, cor, pàncrees, intestins…, el nombre i estat de les cèl·lules sanguínies, fins a determinar si hi ha presència d’alguna infecció causada per bacteris, virus o paràsits hemàtics.

Amb una mostra de femta dintre d’un còmode i higiènic envàs que us facilitem, podem determinar la presència o no de paràsits intestinals de la mascota i, també sobre la forma de digerir els greixos.

Amb un simple frotis podem conèixer quin és el millor moment per cobrir la vostra gossa, o si caldrà esperar un nou zel.

Si teniu gat o gata a casa i voleu descartar qualsevol eventualitat davant l’embaràs d’un membre de la família, amb una petita gota de sang de l’animal podem saber les probabilitats d’adquirir una infecció que posi en perill la desitjada i esperada gestació.

Finalment, abans de consumir qualsevol carn de porcí, domèstic o salvatge, cal realitzar una prova de la musculatura de l’animal que determini la presència o absència d’un paràsit (triquina) que pot resultar mortal. Poseu-vos en contacte per a saber quines parts i quantitat de la carn de l’animal necessitem.

Per a altres determinacions, com poden ser malalties genètiques de raça, proves toxicològiques o sexatge d’aus entre d’altres, comptem amb laboratoris especialitzats de la màxima confiança.

Bioquímica

Hematologia

Coprologia

Citologia

Leishmaniosi canina

Dirofilariosi canina i felina (cucs del cor)

Brom caní

Parvovirosi canina

Leucèmia felina

Panleucopènia felina

Toxoplasmosi felina

Triquinosi

 

Altres determinacions:

sexatge d’aus

genètica…