Alimentació

Els ingredients principals

La proteïna animal és de gran importància durant tota la vida d’un gos o un gat. La proteïna d’alta qualitat procedent de carns bones conté importants aminoàcids que aquestes mascotes necessiten per a un  desenvolupament correcte.

La majoria de marques comercials d’aliments per a gossos i gats fabricats per grans conglomeracions industrials obtenen la proteïna per als pinsos principalment a partir de cereals o derivats de cereals com la farina de gluten de panís, l’arròs de cerveseria i el blat.

Aquestes marques també contenen subproductes d’aviram consistents en deixalles no aptes per al consum humà com són les potes, pics, ous mal formats i intestins, de tot menys carn bona. Es tracta d’una font de proteïna barata i de mala qualitat que no es digereix tan bé com la carn de pollastre bona.

Tot i que aquestes formulacions poden contenir ingredients especialitzats per tal de poder-les comercialitzar com a dietes especials per a les articulacions, urinari, etc., una forma millor de tractar aquests problemes és amb una alimentació saludable i suplements nutricionals.

Des d’una perspectiva holística, quan busquem el millor aliment per a la nostra mascota, la carn i un tipus concret de carn com la de pollastre o de corder ha d’estar entre els ingredients principals abans que els cereals. Els gossos i els gats són carnívors que han evolucionat per a menjar proteïna de carn, no de cereals. L’elevat contingut de cereals de molts aliments per a mascotes és la causa primària de la creixent obesitat i problemes d’al·lèrgia de les mascotes.

Amb aliments naturals a base de proteïna de carn, disminueixen els problemes i al·lèrgies de pell, es minimitzen el problemes digestius, millora la salut i s’enforteix el sistema immunitari, a més d’aconseguir-se una millor qualitat de vida i longevitat.